Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Луцьку реорганізовують заклади охорони здоров’я

Сьогодні депутати міської ради під час чергової сесії прийняли рішення про реорганізацію комунальних підприємств охорони здоров’я Луцької міської територіальної громади. Про це повідомили 28 квітня Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото Олена Ляхович

Так, обранці громади перейменували КП “Луцька міська клінічна лікарня” у комунальне підприємство “Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади” та затвердили його Статут.

Також обранці громади приєднали до КП “Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади” КП “Луцький центр первинної медичної допомоги”, КП “Луцький центр первинної медичної допомоги № 1”, КП “Луцький центр первинної медичної допомоги №2”, КП “Луцький центр первинної медичної допомоги № 3”.

Вищезазначені заклади будуть реорганізовані з 02 серпня 2021 року.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що це дуже важливе рішення , адже створення єдиного медичного об’єднання дасть можливість створити потужний заклад, який надаватиме якісні послуги пацієнтам. Медичний персонал та пацієнти від цього кроку отримають лише позитив.

Крім того, за його словами, об’єднання такої кількості закладів дасть можливість зекономити кошти, адже буде вивільнено багато посад адміністративної ланки. Ці фінанси будуть спрямовані на ремонти, закупівлю обладнання та ліків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ