Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У «Львівелектротранс» анонсують оновлення рухомого складу

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у трамвайне депо із заводу СП «Електронтранс» доставлено чотири нові трисекційні трамвайні вагони «Електрон» T3L44. Виробник вніс в конструкцію цих вагонів низку змін, зокрема замість системи керування електроприводом російського виробництва встановлено польську. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні ці трамваї ще не пройшли процедуру передачі від виробника до замовника та не прийняті на баланс ЛКП «Львівелектротранс». За угодою між СП «Електронтранс» та «Львівелектротрансом», трамваї знаходяться у депо на зберіганні і є власністю виробника. Нові трамваї «Електрон» будуть прийняті на баланс і введені в експлуатацію після проходження всіх процедур випробовування, тестування та приймання фаховою комісією», - розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, орієнтовно на серединну листопада Львів має отримати всі 7 трамваїв. Курсуватимуть вони на новому трамвайному маршруті, що з’єднуватиме найбільший мікрорайон «Сихів» з центральною частиною міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ