Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській духовній семінарії Святого Духа обговорять перспективи подальшої легалізації богослов’я в Україні

16 вересня у Львівській духовній семінарії Святого Духа, що на вулиці Хуторівка, відбудеться семінар «Акредитація богословської освіти в Україні: досвід УКУ та перспективи співпраці». Повідомили „Гал-іnfо” у відділі інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету.

 Мета цього семінару – підсумувати і представити досвід розбудови богословської програми УКУ, поділитися з іншими богословськими навчальними закладами України досвідом акредитації богословської програми університету, провести обговорення перспектив подальшої легалізації богослов’я в Україні, обговорити та ініціювати нові проекти співпраці українських богословів. На семінар запрошені представники навчальних закладів, де викладають богослов’я, які зацікавлені в тому, щоб їхні філософсько-богословські факультети отримали державну акредитацію. 
Нагадаємо, 21 квітня 2006 року Державна акредитаційна комісія прийняла рішення про акредитацію програми підготовки бакалаврів богослов’я в Українському католицькому університеті. Завдяки цьому рішенню 7 липня 2006 року вперше в історії України 104 випускники богословської програми отримали дипломи бакалавра богослов’я державного зразка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ