Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській філармонії відбудеться «Віртуозна коляда»

Завтра, 11 січня, у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7) у концертному залі ім. С. Людкевича відбудеться концерт «Віртуозна коляда». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В концерті візьмуть участь Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» та квартет бандуристок «Львів’янки». Диригентом концерту буде Мирон Юсипович.

«Мелодія, вишукана і геніально проста, щира і зрозуміла для кожного – це мрія не одного композитора у всі часи. Мелодія – це головний і найцінніший атрибут у незбагненному дійстві, що зветься «музика». Саме такими є мелодії коляд, що линуть над світом у дні Різдва. У них – віддзеркалення того кращого, що є в людині – духовної щирості і чистоти», – зазначив диригент Мирон Юсипович.

Розпочнеться концерт о 19.00 год.

Довідка.

Квитки на концерт продаються у касі Львівської обласної філармонії. Знижка 50% - для студентів та пенсіонерів. Абонементи дійсні.

Ігор Саджениця

Теги: Львівська філармонія, концерт «Віртуозна коляда», Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова», квартет бандуристок «Львів’янки», диригент Мирон Юсипович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ