Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У львівській лікарні почав працювати відомий дитячий анестезіолог Денис Сурков

До львівської лікарні святого Миколая (раніше – міська дитяча лікарня) Першого медичного об’єднання Львова від початку війни переїхав працювати відомий дитячий анестезіолог Денис Сурков.
фото - пресслужба ЛМР

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

Ще на початку війни у 2014 році Денис Сурков відклав написання докторської і став інструктором Tactical Combat Casual Care із надання медичної допомоги серед військових та цивільних. Навчати продовжує і нині. Зараз він працює над розробкою курсів військового парамедика та військового хірурга переднього краю. Він твердо переконаний: правильне та своєчасне надання домедичної допомоги здатне врятувати життя до 80% поранених. 

"З початку повномасштабного вторгнення Денис Сурков переїхав до Львова, де допомагає пораненим діткам та навчає військових. Його досвід безцінний для української медицини. Лікар вірить, що перемога України неодмінно буде, але до неї має докластися кожен", - зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Денис Сурков – доктор медичних наук, доцент кафедри медицини катастроф та військової медицини Дніпровського державного медичного університету.

Основна спеціалізація лікаря Суркова – дитяча анестезіологія. Стаж роботи – понад 25 років, 13 із них – на посаді керівника відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених обласної дитячої лікарні Дніпра. Тривалий час був головним позаштатним дитячим анестезіологом департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА. Зараз є заступником медичного директора з анестезіологічної роботи лікарні святого Миколая у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ