Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У львівській мерії чекають на кандидатів у почесні львів’яни

Львівська міська рада нагадує містянам, що до 31 березня 2010 року триває прийом документів для нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова, – повідомила прес-служба ЛМР.

 

Документи потрібно подавати у відділ адміністративних послуг адміністративно-господарського управління Львівської міської ради. Кандидатури можуть подавати громадські, політичні, професійні і творчі організації, трудові колективи, підприємства, установи та організації, незалежно від форм власності, постійні депутатські комісії тощо. Подані кандидатури розглядатиме комісія міської ради у справах відзнак.

 

Серед потрібних документів – подання на ім’я міського голови; інформаційна довідка з викладом заслуг, біографією та короткою характеристикою претендента на нагороду; протокол зборів (якщо пропозиція надходить від організації або трудового колективу).

 

Нагадаємо, що 2009 року було присвоєно три почесні відзнаки територіальної громади міста Львова у  номінаціях:

 

звання «Почесний громадянин міста Львова» – Возницькому Борису Григоровичу, директору Львівської галереї мистецтв, Герою України, лауреатові національної премії України імені Тараса Шевченка, заслуженому працівникові культури України, членові-кореспондентові Академії мистецтв України, голові ради директорів музеїв Львова;

 

звання «Львів’янин року» – Іванчуку Василю Михайловичу,  міжнародному гросмейстеру з шахів, чемпіонові Європи та шахових Олімпіад, переможцеві багатьох турнірів та чемпіонатів, одному з найсильніших шахістів світу;

 

звання «Шляхетна львівська родина» – родині Слободянів.

 

Довідка

Положення про почесні відзнаки територіальної громади міста Львова було затверджено ухвалою Львівської міської ради від 28.02.2008р. №1579 «Про затвердження Положення про почесні відзнаки територіальної громади міста Львова».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ