Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській обласній дитячій клінічній лікарні вітром зірвало більше 200 метрів квадратних даху

Сьогодні внаслідок стихії у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні вітром зірвало близько 200 квадратних метрів даху. Пошкодження ліквідовують працівники МНС. За словами начальника Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігоря Герича, працівники МНС вже провели попередній ремонт локальних двадцятиметрових пошкоджень даху, а зараз покривають прозорою плівкою основну ділянку пошкодженого даху площею близько 200 квадратних метрів.
„Через попередні прогнози синоптиків про можливі опади ми оперативно покриваємо дах прозорою плівкою і сіткою, а 12 дітей з ортопедичного відділення, яке знаходиться на останньому поверсі, були відселені на нижні поверхи. Також сьогодні був наказ по управлінню про переорієнтацію доступу пацієнтів. Зокрема, пацієнти ортопедії перенаправляються в Міську клінічну лікарню. Також всі медичні заклади переведені в режим роботи в умовах надзвичайних ситуацій – це посилене чергування, обходи господарських служб з виявленням і попередженням необхідних сегментів, це готовність лікарень до прийняття травмованих людей”, – зазначив Ігор Герич.
Ремонт проводять за кошти МНС і внутрішні кошти лікарні. Після того, як буде оцінено збитки, їх відшкодовуватиме держава. Цього року близько 3% площ дахів у лікарнях перекрили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ