Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівській обласній інфекційній лікарні залишаються на лікуванні 5 осіб

Станом на 7.00 20 січня у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» залишаються на лікуванні 5 осіб, з них 2 дитини (18- 19 січня нових поступлень не було), які були госпіталізовані 15 – 17 січня з попередніми діагнозами «харчова токсикоінфекція», «гостра кишкова інфекція», «гастроентероколіт». Повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Працівниками Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області спільно з ДУ «Львівський обласний лабораторний центр ДСЕС України»введений в дію розроблений план заходів з локалізації спалаху. Продовжується медичне спостереження за контактними. Галицьким районним відділом Львівського міського управління ГУ ДСЕС у Львівській області за фактом харчового отруєння проводиться розслідування.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих на 7.00 20 січня – середньої важкості. Протиепідемічні заходи продовжуються. Ситуація контрольована.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ