Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львівській обласній раді проходять Дні сталого розвитку

Що таке Глобальні цілі або Цілі сталого розвитку та як Україна долучається до їх реалізації? Ці та інші питання обговорювали під час Днів сталого розвитку, організованих Програмою розвитку ООН за підтримки обласної та місцевої влади сьогодні, 26 листопада, у Львові, повідомляють у прес-службі ЛОР.

Головна мета заходу – донести до якомога ширшої аудиторії інформацію про Глобальні цілі, сприяти їх локалізації та впровадженню на регіональному рівні, а також створити мережу партнерів та активістів, які будуть активно долучатися до реалізації Порядку денного у сфері сталого розвитку до 2030 року в регіонах на рівні області, районів та об’єднаних територіальних громад.

Представники районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, громадянського суспільства, студенти і викладачі університетів обговорили пріоритетні для свого регіону цілі сталого розвитку та шляхи їх досягнення на всіх рівнях.

Як зазначив директор ПРООН в Україні Янтомас Хімстра у своєму зверненні: «Ми віримо, що тільки за активної участі народу України в реалізації цієї програми на рівні області, району, громади, ми дійсно можемо змінити країну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ