Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львівській області для продажу пропонують 40 земельних ділянок

Фахівці головного управління Держгеокадастру у Львівській області подали оголошення про проведення земельних торгів з продажу права оренди 40 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) у серпні цього року.
Photo by form PxHere

«Земельні аукціони впершу чергу спрямовані для допомоги громадам. Всі кошти за оренду щорічно надходять до місцевих бюджетів. Додатково інвестори не лише орендують землю, а й вкладають кошти в покращення якості цих ділянок, створюють нові робочі місця для місцевого населення, часто підтримують соціальні проекти. А через це сприяють розвитку інфраструктури громад», - зазначає Андрій Кавецький, начальник головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Земельні аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок с/г призначення державної власності заплановано на 18, 20, 26 та 27 серпня 2020 року.

Загальна площа цих земельних ділянок - 318,4 га, стартова ціна лотів – 192,4 тис.грн.

Загалом, від початку 2020 року, продано право оренди 64-ох земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів). За результатами проведених торгів розмір орендної плати становить 1,2 млн.грн, які надходитимуть до місцевих бюджетів щорічно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ