Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області хочуть заборонити на три роки промисловий вилов риби

Комісія з питань екології Львівської обласної ради вирішила скерувати проект заборони промислового вилову риби для аналізу в юридичний відділ обласної ради, – повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації розглянули ситуацію, яка склалася на Львівщині з браконьєрським виловом риби. А саме рибалки-любителі й представники громадськості подали звернення про бездіяльність контролюючих органів.

Секретар комісії Осип Магур запропонував заслухати на сесії обласної ради виступи керівників Державного управління охорони навколишнього природного середовища, Державної екологічної інспекції та начальника Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області.

Також Осип Магур запропонував заборонити промисловий вилов риби на території області терміном на три роки. На переконання депутата, лише таким чином можна зупинити браконьєрський вилов риби та відновити фауну водойм Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ