Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області проведуть відбір кандидатів на участь у стажуванні у США

З 15 по 19 травня 2006 року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні та програма „Громадські зв’язки” (Community Connections Program) проводитимуть відбір кандидатів у Львівській області на участь у стажуванні у США в рамках програми „Громадські зв’язки” у Львівській області, яка є програмою громадської дипломатії — про це повідомляє Агентство США з міжнародного розвитку.

  Програма надає можливість українським учасникам та їх американським колегам обмінятись професійним досвідом та дізнатись про життя громад у Сполучених Штатах. Програма стажування триватиме 3 тижні.
Мета цієї програми обміну навчитися методам енергозбереження, що застосовуються в США, таким як методи зниження використання енергії та енергетичних витрат в організаціях, що надають комунальні та енергетичні послуги, у муніципальних та офісних будівлях (лікарнях,  школах, державних та приватних установах, житлових будинках).
  Учасники програми отримають можливість дізнатись, як у США застосовуються методи податкових ініціатив, методи оплати за використання енергії (тарифікація та субсидіювання).
Учасники програми візьмуть участь у семінарах, тренінгах та дискусіях. Група складатиметься з 10 осіб, також буде відібрано 5 резервних кандидатів, які візьмуть участь у програмі лише у випадку, якщо хтось з основних 10 учасників не зможе взяти участь у програмі. Учасників відбиратимуть шляхом відкритого конкурсу. Зміст програми буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ