На продовольчих ринках Львівщини за період з 11 по 21 січня 2010р. зафіксовано підвищення середніх цін на яловичину - на 0,2%, свинину - на 0,5%, сало - на 0,5%, молоко - на 5,3%, сметану - на 3,1%, сир - на 4,1%, олію - на 0,7%, яйця курячі - на 4,6%, цукор-пісок - на 0,6%, картоплю - на 7,7%, капусту - на 3,4%, моркву - на 8,8%, буряк - на 3,0%, цибулю - на 6,0%, яблука - на 6,6%. Про це повідомила Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області.
Зокрема, на продовольчих ринках Львова станом на
На підприємствах торгівлі за період з 11 по
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ