Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській облраді відбулося публічне обговорення проєкту Антикорупційної програми

У Львівській обласній раді сьогодні, 15 жовтня, під головуванням керуючого справами обласної ради (голови Комісії з оцінки корупційних ризиків у Львівській обласній раді) Валентина Харлова відбулося публічне обговорення проєкту Антикорупційної програми Львівської обласної ради на 2021 – 2022 роки. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

Під час розгляду проєкту Антикорупційної програми Львівської обласної ради  на 2021 – 2022 роки пропозицій чи зауважень від присутніх не надійшло.

Окрім того, у ході електронних консультацій з громадськістю письмові пропозиції чи зауваження на електронну адресу [email protected] чи на адресу обласної ради теж не надходили.

Відтак з урахуванням відсутності пропозицій та зауважень проєкт Антикорупційної програми в редакції, схваленій Комісією з оцінки корупційних ризиків у Львівській обласній раді, буде внесено до порядку денного чергової сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, на сайті Львівської обласної ради було розміщено повідомлення про початок публічного обговорення проєкту Антикорупційної програми та оприлюднено відповідні матеріали (проєкт Антикорупційної програми; Звіт за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Львівської обласної ради з додатками).           

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ