Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львівській облраді відзначили параолімпійців та їх тернерів

У вівторок, 8 листопада, у Львівській обласній раді під час сесійного засідання відзначили чемпіонів та призерів Паралімпійських ігор 2016 року у Ріо-де-Жанейро, а також їх тренерів. Спортсмени отримали грошові премії з обласного бюджету, повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Нагороди вручив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та голова ЛОДА Олег Синютка.  Зокрема,  по 170 тисяч грн. отримали володарі золотих медалей Антон Дацко, Андрій Демчук (фехтування на візках), Віктор Дідух (настільний теніс); 150 тис. грн. за срібну медаль та 130 тис. грн за «бронзу» Роман Павлик (легка атлетика)

Окрім цього керівництво області нагородило бронзового призера Ігор ХХХІ Олімпіади з веслування на байдарках і каное Тараса Міщука. Йому вручили 130 тим. грн.

Тим часом тренерам  чемпіонів XVлітніх Параолімпійських ігор Світлані Колесніковій  (тренер Антона Дацка та Андрія Демчука) вручили грошову нагороду у розмірі 60 тис. грн; Віктору Нікуліну (тренер Андрія Демчука) – 20 тис. грн; Олександру Дідуху (тренер  Віктора Дідуха – 40 тис. грн; Олександру Якубовському (тренер Романа Павлика) – 50 тис. грн та Роману Бундзі (тренер Тараса Міщука) – 20 тис. грн.

Нагадаємо, на сесії Львівської обласної ради 25 жовтня в межах внесення змін до показників обласного бюджету депутати скерували майже 1 млн грн. на нагородження спортсменів-призерів Літніх Параолімпійських ігор 2016 року та їх тренерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ