Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській облраді запроваджують німецьку дисципліну: перша жертва - стоїк Тарас Возняк

Начальнику відділу зовнішніх зв’язків та промоції регіону Львівської обласної ради Тарасу Возняку оголосили догану. Відповідне розпорядження підписав голова облради Олег Панькевич.

Причина – Тарас Возняк не розписувався у спеціальному зошиті, як мають це чинити чи не всі службовці обласної ради, коли приходять на роботу чи йдуть з неї.

«За попередньої влади («Наша Україна», - Ред.) була така практика, що керівники відділів не розписувались, а тепер нове керівництво («Свобода»)…, відбувається процес «притирання». На мою думку, це непорозуміння», - прокоментував ситуацію сам Тарас Возняк.

На запитання, «Чи не планує він оскаржити догану у судовому порядку?», Тарас Возняк відповів, що про це ще не думав.

Додамо, що у Львівській обласній раді діють правила про внутрішній трудовий розпорядок. Ними передбачена процедура розписування у зошиті. Розписуватися мають усі. Окрім, голови, заступників та голови бюджетної комісії. «Але досі мало хто звертав увагу на цю вимогу. І тепер, як мені відомо, далеко не всі розписуються... Знаєте, це як той камінь, який лежить посеред дороги, всім заважає, і невідомо, хто, коли і навіщо його поставив. Однак забрати не наважуються», - додав Тарас Возняк.

Щодо наслідків догани, то Тарас Возняк сказав: «Можуть забрати премію, я буду за нею скучати. Так і напишіть».

Нагадаємо, що відділ зовнішніх зв’язків та промоції регіону Львівської обласної ради планують об'єднати з відділом внутрішньої політики. Тараса Возняка попередили про звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ