Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У львівській податковій обшуків не було – прес-служба

Прес-служба Державної податкової служби у Львівській області заперечує факт проведення ошуку в кабінеті одного з заступників голови обласної податкової. Про це йдеться в повідомленні, розповсюдженому прес-службою.

У деяких засобах масової інформації розповсюджено інформацію про проведений 21 березня обшук у кабінеті одного із заступників голови Державної податкової служби у Львівській області, до якого були залучені працівники Генеральної прокуратури України та Служби внутрішньої безпеки ДПС України. ДПС у Львівській області заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності», – стверджують у прес-службі.

Згодом прес-служба Державної податкової служби у Львівській області поширила ще одне повідомлення: "У засобах масової інформації розповсюджено інформацію про нібито проведений уночі працівниками Генеральної прокуратури України та СБУ обшук помешкання одного із керівників управління податкової міліції ДПС у Львівській області.

За словами начальника Управління податкової міліції ДПС у Львівській області Руслана Плюща: „У публікаціях ряду інформаційних агентств дезінформовано громадськість про нібито проведений в нічний час обшукпомешкання одного з керівників податкової міліції Львівщини. Ці чутки спростовуються самою ж прокуратурою. Сьогодні я, мої заступники та колектив управління працюємо у звичному режимі, виконуючи поставлені перед службою завдання щодо протидії злочинності у сфері оподаткування. Ми не звертаємо уваги на подібні провокаційні заяви”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ