Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львівському кардіоцентрі запустили новий ангіограф

У Львівському кардіоцентрі запустили новий ангіограф. Про це 11 жовтня повідомили Гал-інфо у прес-службі департаменту з охорони здоров'я Львівської ОДА,

11 жовтня 2019 року у  Львівському обласному клінічному лікувально-діагностичному кардіологічному центрі введено в дію ургентну рентгенопераційну. Ангіографічна система Optima IGS 330 була закуплена за рахунок державної субвенції та коштів обласного бюджету.

Запуск нового ангіографа дозволить безперебійно надавати невідкладну допомогу пацієнтам з гострим інфарктом міокарда та збільшити кількість планових втручань. Від початку роботи агіографічного обладнання у Львівському обласному кардіологічному центрі було проведено близько 15 тис. інтервенційних втручань.

«Сучасний ангіограф дозволить лікарям ефективніше проводити діагностику. Питання серцево-судинних захворювань особливо актуальне для нашого суспільства. Ми і надалі шукатимемо ресурси для того, щоб медики мали з чим працювати та могли виконувати свою роботу ще більш якісно. Ставимо собі за мету також покращити не лише матеріально-технічну базу закладів, а й оплату праці лікарів», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Іван Собко.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Ірини Микичак, завдяки облдержадміністрації та обласній раді, тобто завдяки співфінансуванню, новий ангіограф допомагатиме мешканцям Львівщини. «Потрібно ділитись досвідом та знаннями зі своїми колегами, адже ми робимо одну спільну справу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ