Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівський будинок книги обіцяють повернути книги

Сьогодні, 12 березня, під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що місто робитиме усе можливе, аби відновити функціонування у Будинку книги книжкових магазинів, попри те, що будинок знаходиться у державній власності. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Були звернення і на сесії міської ради до керівництва держави, були розмови з керівництвом міністерства екології. На жаль, жодних відповідей ми не отримуємо. Будинок у державній власності. Це питання ми далі будемо піднімати на усіх високих рівнях. Я переконаний, що там будуть книжкові магазини. Розумію, що оренда площ сьогодні у 10 разів вигідніша, ніж продаж книжок. Але там усе життя були книги. Орендарі пояснюють, що вони тимчасово здали в оренду приміщення, щоб зробити ремонти і вернутись до продажу книжок. Я в це мало вірю. Оскільки це державна власність, я буду це питання ставити перед Урядом. Там мають бути книги», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За інформацією управління комунальної власності, будівля «Будинок книги» (пл Міцкевича,8) належить ДП «ЗАХІДУКРГЕОЛОГІЯ» (дочірне підприємство «Надра Україна»). ТзОВ «Львівкнига» орендує приміщення в державної акціонерної компанії «Надра Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ