Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові 13 червня відбудеться процесійна хода: частково перекриють рух

Львівська міська рада дозволила громаді Римсько-католицької Церкви парафії святого Антонія у Личаківському районі міста Львова (організатору заходу) проведення 13 червня 2018 року з 14.00 год. до 14.30 год. процесійної ходи. Про це йдеться у розпорядженні опублікованому на сайті Львівської міської ради, передає Гал-інфо.

Хода відбуватиметься за маршрутом: вул. Личаківська, 49-а – вул. М. Заньковецької (сквер за костелом святого Антонія) – вул. М. Лисенка – вул. М. Садовського – вул. Солодова – вул. Личаківська – вул. М. Заньковецької (сквер за костелом святого Антонія).

Відтак відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту 13 червня 2018 року з 14.00 год. до 14.30 год. за маршрутом: вул. Личаківська, 49-а – вул. М. Заньковецької (сквер за костелом святого Антонія) – вул. М. Лисенка – вул. М. Садовського – вул. Солодова – вул. Личаківська – вул. М. Заньковецької (сквер за костелом святого Антонія).

Управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури має поінформувати перевізників про обмеження руху транспорту та запропонувати варіанти об’їзду 13 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ