Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові буде ще одна школа з басейном

1/3
Львівська міська рада видала містобудівні умови для проєктування школи на вул. Тракт Глинянський, 152.

Про це у своєму фейсбуці повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

За його словами, навчальний заклад розрахований максимально на 800 учнів. Школа матиме три поверхи, а також буде прибудова двоповерхової будівлі басейну.

Також у проєкті передбачили стадіон з біговою доріжкою, майданчики для рухливих ігор та одноповерхову господарську будівлю. 

"Великий акцент на безпеці. Прописали у рішенні виконкому, що приміщення укриття слід відокремити від решти підземних приміщень та передбачити його опалення. А також забезпечити санвузлами, рукомийниками та розкладними місцями для сидіння, щонайменше двома виходами у протилежні боки будівлі. Додатково в укритті повинні передбачити приміщення для зберігання продуктів харчування довгого зберігання, медикаментів, засобів індивідуального захисту органів дихання та зору. Також тут має бути стратегічний запас води – а саме накопичувальний бак з постійною циркуляцією води", - зазначив Зубач. 

Він додав, що школа розташується орієнтовно на площі у 2 га, буде приватною, а будуватиме її ТЗОВ "Провесінь-Агроінвест" на своїй земельній ділянці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ