Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові будуть проходити Дні Кракова

З 8 до 10 червня 2006 року у Львові будуть проходити Дні Кракова, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на управління культури Львівської міської ради.
Зокрема, 8 червня 2006 року відбудеться відкриття фотовиставки Моніки Сташек Чаплі на Італійському подвір’ї Історичного музею; у Львівському будинку органної та камерної музики відбудеться урочисте відкриття Днів Кракова у Львові за участю керівництва міст Кракова та Львова.
Також, відбудеться концерт оркестру Sinfonietta Cracovia, який виступатиме в камерному складі. Програма концерту складатиметься з творів відомих польських композиторів; у Міському Палаці культури ім. Г.Хоткевича відбудеться відкриття спільної виставки творчих робіт дітей та молоді міст Кракова та Львова, спільний концерт молодіжних творчих колективів.
9 червня 2006 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини пройде Молодіжна дискусія «Нова Європа очима молоді. Проблеми, відкриття, перспективи». Також відбудеться урочиста хода та покладання квітів до пам’ятників А.Міцкевичу та Т.Шевченку на проспекті Свободи.
 10 червня 2006 року у Мистецькому  молодіжному  клубі  «Пікассо» концерт у виконанні Йоанни Словінської та її колективу. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ