Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові через куріння за кермом звільнено водія маршрутки

У Львові через куріння за кермом з роботи звільнено водія міського автобусу №91. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Загалом від початку року до міського управління транспорту та зв’язку надійшло 18 письмових та 1 усна скарга від пасажирів, які скаржилися на водіїв-курців. Зокрема, у квітні скарга надійшла на водія маршруту №95.

Найбільшими порушниками є водії автобуса №41 – від пасажирів надійшло 8 скарг. Послуги з перевезення на цьому маршруті надає МП «Приватавтотранс».

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку Ігоря Собенка, цього тижня працівники управління провели рейд-перевірку на кінцевих зупинках міських автобусів. «Серед порушень ми зафіксували і куріння водіїв. Таких було десять. Складено відповідні акти і водії-порушники разом з керівниками чи представниками фірм-перевізників будуть в управлінні пояснювати свої вчинки. Також після кожної скарги ми викликаємо водіїв в управління. Попереджаємо про неприпустимість такої поведінки – чи то стосується куріння, чи відмови у пільговому проїзді, чи іншої скарги. Якщо такий випадок фіксується ще раз чи два, то водії отримують догани і їх звільняють з роботи. Ведемо також постійні розмови з перевізниками», - говорить Ігор Собенко.

Управління транспорту і зв’язку буде інтенсивніше проводити вибіркові рейди- перевірки водіїв та транспортних засобів, які випускають на маршрути.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ