Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові чоловік копнув собаку: тварина померла

фото: Facebook
фото: Facebook
фото: Facebook
фото: Facebook
1/2
У Львові на вул. Золотій, 7 стався конфлікт. Львів'янка Ольга зробила зауваження чоловіку, щоб той не паркував своє авто на тротуарі. Жертвою суперечки став собака жінки: чоловік копнув тварину, яка від удару залетіла аж під машину. Наступного дня собака помер. Про це Гал-інфо повідомила сама Ольга.

Подія сталась ще 23 березня ввечері.

Як розповіла п. Ольга, сварки розпочались ще торік. Тоді на їхній вулиці відремонтували тротуарну доріжку,  а той чоловік завжди паркував на тротуарі своє авто. Мешканці йому неодноразово робили зауваження, на які він відповідав погрозами і лайкою.

«23 березня ввечері я вийшла погуляти із двома собачками, вони були на повідку. Поруч мене проїхав цей «Smart», за кермом якого і був той чоловік. Водій наче спеціально ледь не зачепив мене збоку, але не збив. Коли я підійшла до нього, щоб з’ясувати, чому він так поводиться і зовсім не зважає на пішоходів, я почула у відповідь страшну лайку і погрози, які стосувались мого життя», - зазначила жінка.

«Коли я сказала, що подам до суду, чоловік запевнив, що вб'є мене і моїх собак. Тоді ж він з усієї сили копнув собаку, той відлетів аж під машину. Цілу ніч тварина мучилась, рвала. Я вночі викликала ветеринара, він вколов ліки і усе. Вранці пудель помер», - сказала жінка.

За її словами, цей чоловік живе у сусідньому під’їзді разом із  жінкою, власницею квартири та машини. Чи вони одружені чи будь-які інші подробиці їхнього особистого життя їй невідомі. 

Пані Ольга написала зайву в поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ