Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові діятиме Центр ветеранського розвитку

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/4
У Національному університеті «Львівська політехніка» (1-й корпус, вул. Карпінського) діятиме Центр ветеранського розвитку. Це вже третій такий центр в Україні. Раніше такі центри відкрили у Вінниці та Дніпрі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Найголовніше наше бажання сьогодні – це перемога, і ціна її - надзвичайно велика. Саме тому наші громади, наші міста мають змінюватися. Ми працюємо над тим, щоби вже цьогоріч у Львові були спеціальні центри для ветеранів, де допомогу і підтримку можна буде отримати комплексно. Наші колеги вже цим займаються і щоденно працюють з ветеранами.

Дякую міністерству ветеранів за таку ініціативу – створення цього центру розвитку, дякую всім, хто долучився до цього», - сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зазначимо, Львівська міська рада працює над створенням центрів для ветеранів. Такі центри як окремі простори будуть в кожному районі міста. Перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові діє ще з 2014 року на вулиці Пекарській, 41, і щоб масштабувати цю роботу, в кожному районі міста облаштують окремі центри. Тут можна буде отримати різні послуги, допомогу юриста та психолога, а також просто провести час та поспілкуватись із побратимами чи родинами Героїв. Зараз розробляють проєкт центру на вул. Чупринки, і до кінця літа вже розпочнуть роботи зі створення. Наступні центри планують облаштувати у Залізничному (на вул. Роксоляни) та у Сихівському районах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ