Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові до обіцяного АТОвцям будинку не передбачили дороги

У Львові на вул. Під Голоском, 35 розпочалися роботи з будівництва багатоквартирного будинку для учасників АТО та членів сімей загиблих. Однак до будинку проектанти не передбачили дорогу. Про це йшлося сьогодні, 13 травня, під час чергового засідання комісії з розгляду проблемних питань учасників АТО у Львівській міській раді, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Директор ЛКП «РЕМБУД» Віктор Писаренко прозвітував про ведення робіт на ділянці.

За його словами, на сьогодні є проблематика у відставанні від графіку будівництва на п’ять днів. Це Віктор Писаренко пов’язує з тим, що підрядник, яким є салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн», не забезпечує належною кількістю працівників на будівельному майданчику. Відставання обіцяють надолужити, щоб здати будинок в задекларований бійцям АТО строк у грудні 2016 року.

Будинок для бійців АТО у Львові таки будуватиме "Рембуд"

Однак, за його словами, інше питання, що дорога до будинку не передбачена проектантами: «Ми затягуємо час. Дорога не передбачена, а навантаження на цей будинок дуже велике».

В коментарі Гал-інфо депутат Львівської міської ради, голова міжфракційної групи з питань АТО у Львівській міській раді Віталій Свінціцький розповів: «На комісії був звіт «Рембуду» з графіком виконання робіт та презентацією, і директор «Рембуду» досить детально розповів про ведення будівництва. Ще на попередніх зборах мною була висловлена думка, що ми не можемо здати будинок на 53 квартири і продовжити будівництво інших, якщо нема дороги. Одержувачі квартир – це інваліди, візочники та сім’ї загиблих, жінки з малими дітьми. Дорога просто необхідна, але вона була не передбачена в проекті».

Усе про квартирне питання учасників АТО у Львові

За його словами, комісія погодила пропозицію передбачити фінансування та будівництво цієї дороги з її освітленням та хідниками, щоб Львів достойно виглядав перед бійцями.

«На сьогодні нічого не було зроблено, і ми повторно повернулись до цього питання і вирішили, що для пришвидшення будівництва дороги на інженерній комісії розглянемо можливість визначити замовником  цієї дороги ЛКП «Рембуд», який маючи свої кошти на будівництво, зможе замовити розробку проекту дороги. Я сподіваюсь, що після прокладання комунікаційних мереж розроблять проект дороги, і її можна буде зробити», - пояснив Віталій Свінціцький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ