Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові досі не вирішили питання приміщення для обслуговування системи е-квитка

У Львові досі не вирішили питання приміщення для обслуговування системи е-квитка. Сьогодні на виконкомі розглядали питання про приміщення на Горбачевського.
Будинок на вул. Горбачевського, у якому діятиме центр обслуговування пасажирів. Фото zaxid.net

Сьогодні, 15 листопада, Виконавчий комітет Львівської міської ради розглядав питання передачі на баланс Львівського комунального підприємства “Львівавтодор“ нежитлових приміщень загальною площею 157,5 кв. м на вул. І. Горбачевського, 10. Дані приміщення передбачені для обслуговування системи електронного квитка, який запроваджують у Львові.

Як повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун, в приміщеннях на Горбачевського, 10 де повинен бути офіс з надання послуг по електронному квитку, на даний час зберігається документація Управління капітального будівництва ЛМР, потрібно дати доручення, щоб ті документи були передані в належний архів.

"Там є важливі документи, там є проектна документація, там є документи якими і зараз користуються, тому ми не можемо в архів міський чи обласний ці документи вивозити. В мене є пропозиція визначити місце куди ми ці документи вивозимо і ми впродовж місяця ці документи вивеземо. Дасте нам приміщення вивеземо", - заявила заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, Львівська міськрада надала в оренду ЛКП «Львівавтодор» приміщення на вул. Горбачевського для створення центру по роботі з е-квитком. За відповідну ухвалу ще в січні 2018 року під час засідання сесії проголосували 49 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ