Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові формують 125-ту бригаду тероборони: куди звертатись

У центрі рекрутингу, що на вул. Пасічній, 68, триває запис охочих увійти до складу 125-ої бригади територіальної оборони Львова, яка захищатиме місто від загарбника. Усі охочі можуть звертатись з 8.00 до 19.00. З собою слід мати внутрішній паспорт чи ID-картку, ідентифікаційний код, військово-обліковий документ, 2 фотографії 3х4.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Великі черги до військових комісаріатів та центрів рекрутингу територіальної оборони демонструють високий моральний дух наших людей, бажання знищувати ворога всіма можливими способами. І це не може не тішити, бо наш народ непереможний, оскільки відчуває, що правда на нашому боці.

Комплектування 103-ї окремої бригади Сил ТрО ЗСУ завершується, відбуваються тренування та бойове злагодження, а тим часом у Львові формується 125 окрема бригада Сил ТрО ЗСУ, завдання якої пов'язані з містом Львів.

Для того, щоб записатися, потрібно прийти в центр рекрутингу на вулицю Пасічну, 68 з 8 до 19 години та мати з собою внутрішній паспорт чи id-картку, ідентифікаційний код, військово-обліковий документ, 2 фотографії 3х4. У випадку втрати військово-облікового документу через бойові дії - відбувається групова постановка на військовий облік.

Крім того, є ще можливість долучитися до територіальної оборони в Золочеві, Яворові та Дрогобичі. Для цього досить з'явитися до військового комісаріату з написаним вище переліком.

У важкі часи українці мають об'єднатися перед обличчям загрози та перемогти. І ми переможемо, це без всіляких сумнівів», - повідомили в Територіальній обороні Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ