Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові гастролює Київський академічний театр оперети

У рамках святкування 750-річчя Львова, за підтримки міського голови Львова Андрія Садового з 11-го по 15 жовтня цього року у нашому місті відбуватимуться гастролі Київського академічного театру оперети. Про це сьогодні, 11 жовтня 2006 року, під час прес-конференції повідомив директор та художній керівник театру Богдан Струтинський.
До Львова театр привіз шість вистав: мюзикл Федеріко Лоу «Моя чарівна леді», оперети «Маріца» та «Сільва» Імре Кальмана, мюзикл для дітей «Білосніжка і сім гномів», «Таке єврейське щастя» Ігоря Поклада та заключний гала-концерт «Сторінки оперети». Усі постановки україномовні, окрім мюзиклу «Таке єврейське щастя». Відкриття та закриття гастролей відбудеться у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької, а всі інші вистави йтимуть у приміщенні Львівського національного академічного драматичного театру ім. М. Заньковецької. Гастролі відкриватиме мюзикл «Моя чарівна леді», а закриватиме гала-концерт «Сторінки оперети».
«Я сподіваюся, що львівській публіці сподобається Київський театр оперети. Окрім того, я думаю, що колективу театру сподобається Львів, і він отримає велике задоволення від перебування у ньому», — наголосив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.
Квитки на усі вистави можна купити у касах театрів. На дитячі вистави їхня вартість становить від 5 до 10 грн, а на дорослі — 10-15 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ