Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові готують до реалізації три земельні ділянки під будівництво готелів до Євро-2012

Цього року до Євро-2012 управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин підготувало до реалізації шляхом аукціону 3 земельні ділянки для будівництва тризіркових готелів на вул. Сулими-Спокійна, Липова Алея-Стуса та вул. Стрийська, 12 – Зарицьких. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.
Окрім того, за його словами, в процесі підготовки знаходяться документи щодо таких ділянок: вул. Щирецька, 8-а – для будівництва 2- або 3-зіркового готелю на 300 номерів; вул. Старицького – для будівництва готелю на 10-15 номерів; вул. Липинського – Лінкольна, вул. Липинського – Б. Хмельницького.
Крім того, юридичними та фізичними особами, що виявили бажання проводити будівництво готелю власними силами, а таких виявилося 11 осіб, змінено цільове призначення земельних ділянок. Це зокрема: ПП „Піраміда” на вул. Весела, 5/8, для будівництва двох 2-зіркових готелів по 20 місць; ТзОВ „Автолюкс-Сервіс” на проспекті Червоної Калини – для будівництва 3-зіркового готелю на 50 місць тощо.
На даний час, як повідомив Бокало, визначаються конкурсні умови будівництва паркінгів у місті Львові, що були визначені Концепцією розміщення підземних та наземних паркінгів. Найближчим часом запланована реалізація цих пілотних проектів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ