Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові хочуть зробити владу доступнішою

Зараз у Львові працюють над спрощенням механізму звернення до органів влади. Як розповіла начальник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик, іноді траплялося так, що для вирішення одного і того ж питання у різних районних адміністрація потрібно було надати різні переліки документів або ж вирішенням одного питання займались різні структурні підрозділи районних адміністрацій, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Причиною такого стану речей була відсутність чіткого алгоритму вирішення питання, що є абсолютно не логічним. Тому ми взяли на себе ініціативу і допомагаємо районним адміністраціями шляхом спільних нарад та зустрічей, проговорити та привести всі питання, що є в повноваженнях районних адміністрацій, до Єдиного Стандарту», - наголошує Валентина Бартошик.

 

Наслідком цього буде можливість для мешканців нашого міста отримати послугу звертаючись у Центр обслуговуванням мешканців за місцем проживання з єдиним переліком документів. Водночас районні адміністрації, як надавачі публічних послуг, також будуть працювати за принципом «єдиного вікна», тобто в одному місці мешканці зможуть отримати і консультацію, і підготувати пакет документів за єдиною чіткою процедурою, зареєструвати звернення.

 

Зараз, за словами керівника адміністративно-господарського управління, на кожну послугу розробляють Інформаційну картку, яка буде містити всю необхідну інформацію про порядок отримання тої чи іншої послуги та буде написана зрозумілою для пересічного громадянина мовою. Розмістять ці інформаційні картки у доступному місці у всіх районних Центрах обслуговування мешканців міста, а також на офіційному сайті міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ