Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові кількість пацієнтів із підозрою на коронавірус зросла до 31

До кінця дня, 18 березня, у Львівській інфекційній лікарні кількість пацієнтів із підозрою на коронавірусну інфекцію COVID-19 зросла до 31.
Фото - прес-служба Львівської ОДА.

Про це на Facebook повідомила головний епідеміолог Львівської області Наталя Тімко, передає Гал-інфо.

Також вона написала, що Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня зараз потребує допомоги.

"У нас лікуються хворі з підозрою на COVID-19. Небайдужі мешканці, відгукніться! Сьогодні Андрій Дзюбан привіз у лікарню необхідні речі - бутильовану воду, папір, печиво, серветки, туалетний папір, мішки для утилізації костюмів біозахисту та ін. У нас є потреба у одноразовій постелі, ліжках, концентраторах кисню, костюмах біозахисту, латексних рукавицях, захисних окулярах, респіраторах з НЕРА-фільтром. І дуже потрібні швидкі тести на грип та коронавірус. Всього звернувся 31 хворий. Скільки їх буде завтра? Щиро дякую за допомогу та сподіваюсь, що у біді всі люди згуртуються і у нас все буде добре!", - написала вона.

Раніше про брак необхідних засобів на Facebook повідомив також заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник.

Зокрема він попросив людей допомогти із доїздом на роботу, і у зворотньому напрямку, працівників лікарні, які проживають поза межами Львова.

Пацієнти із підозрою на коронавірус у Львові: хто вони і звідки прибули. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні з лабораторного центру прийшли результати досліджень на грип. Серед зразків, які досліджувались, у чотирьох осіб виявлено грип А. Підозру на коронавірусну інфекцію знято, встановлено діагноз "Грип".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ