Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові ліквідують 695 „аварійних” дерев

У Львові зараз є 2537 „аварійних” дерев, з них 695 ростуть біля дитячих майданчиків, центральних пішохідних доріжок парків, на території закладів освіти і медицини. За перший етап зріжуть ті 695 дерев, які ростуть біля закладів соціальної інфраструктури. На проведення робіт з ліквідації аварійних, засохлих та пошкоджених дерев  з цільового фонду соціальної інфраструктури міста Львова виділено  347,5 тис. грн. Для районних бюджетів на ці цілі виділено субвенції в розмірі 223,5 тис. грн. 
 „Кожне дерево, яке планується під зріз, повинно погоджуватись з комісією природокористування, охорони довкілля і благоустрою”, -  заявив на сесії Львівської міської ради  Андрій Садовий.
Зокрема, голова бюджетної комісії Львівської міськради Андрій Стецьків запропонував замість кожних двох зрізаних дерев висадити три нових.
Нагадаємо, 28 квітня у   парку І. Франка поривом вітру було повалено дерево, яке впало на дитячий майданчик. Внаслідок цього було травмовано чотири мешканці нашого міста. Постаждалі Роман і Назар Шутки після негайного надання медичної допомоги відразу ж повернулись додому. Двох інших було відправлено у лікувальні заклади, де їм було надано кваліфіковану медичну допомогу. Міський голова Львова Андрій Садовий створив комісію для з’ясування причин та обставин нещасного випадку, а також для проведення обліку „аварійних” дерев, які необхідно зрізати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ