Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові на ОВК №120 януковичі зійшлися з тимошенківцями: викликали міліцію. Доповнено

У Львові під час сьогоднішнього, 9 лютого, засідання ОВК №120 стався конфлікт. Відтак, було викликано міліцію, яка у цей час намагається з'ясувати усі обставини суперечки між представниками Януковича та Тимошенко. Факт виклику міліції Гал-інфо підтвердив прес-секретар ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук. Згодом Денис Харчук доповнив, що наразі жодної заявив про вчинення противправних дій не було, а міліцію на ОВК №120 попросили прибути з профілактичною метою, оскільки мало відбутися засідання комісії, щоб встановити остаточні результати голосування.

За попередньою інформацією, представники однієї із політичних сил намагалися викрасти якийсь документ.

Додамо, що у Львівській області налічується 12 ТВО. На 11 з них підрахунок голосів вже завершено. Водночас на ТВО №120, який налічує 106 виборчих дільниць, ОВК ніяк не вдається підрахувати результат голосування на 4 дільницях.

Додамо, що, за даними ЦВК,  на ОВК ТВО 120 голова комісії - Тимчишин Михайло Євгенович (від Ю. Тимошенко), секретар комісії - Антонюк Валентина Мар’янівна (від В.  Януковича).

 

Також стало відомо, що на ОВК ТВО №120 має прибути нардеп, керівник штабу Януковича у Львівській області Петро Писарчук.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ