Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на перехресті вулиць Городоцька – Шевченка буде дорожня розв’язка

У Львові у зв’язку з реконструкцією вулиці Городоцької було вирішено влаштувати нову транспорту розв’язку в районі перетину вулиць Городоцька – Шевченка, яка полегшить транспортне навантаження на ці вулиці. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вул. Городоцьку та вул. Шевченка буде з’єднано транспортним кільцем, яке знаходитиметься між військовою частиною та Львівським драматичним театром імені Лесі України. Рух по кільцю буде організований, як для автотранспорту, так і для трамваїв. Так рух по вул. Городоцькій буде одностороннім у напрямку до центру, а рух по вул.Т.Шевченка – одностороннім в напрямку від центру.

«В ході виконання робіт на вул.Городоцькій, виникла хороша ідея закільцювати транспортний рух на вулицях Городоцькій та Шевченка, і ми її починаємо реалізовувати. Запланована ще одна вулиця, яка буде з’єднувати вулицю Городоцьку та Шевченка біляЛьвівського драматичного театру імені Лесі Українки. Таким чином трамваї, які будуть рухатись по вул. Городоцькій до вокзалу, будуть рухатись по вул.Шевченка, далі - робити кільце на новій вулиці і вже потім виїжджати на вулицю Городоцьку. Рух по вул.Городоцькій від театру буде одностороннім. Тут буде достатньо широка смуга в три ряди. Подібна ситуація і на вулиці Шевченка», - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Частина роботи щодо влаштування транспортної розв’язки на вул.Городоцькій буде виконана цього року. Інша частина – наступного року. «Планується, що всі роботи щодо влаштування транспортної розв’язки будуть виконані наступного року», - зазначив Олег Береза.

На вул. Городоцькій вже влаштували плити і рейки, на 100% виконано бетонування вулиці, зараз мостять бруківку. До понеділка (7 листопада) заплановано повністю завершити ремонт на перехресті вулиці Городоцька - Ст. Бандери і відкрити його для руху транспорту.

Нагадаємо, ділянка вул.Городоцької, яку  ремонтують, сягає 1 км 260 м.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ