Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Сихові відкрили Центрі надання адміністративних послуг

У Львові для мешканців Сихівського району відкрили новий Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) на пр. Червоної Калини, 72А. Подати звернення, записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги, отримати результат послуги – все це доступно для сихівчан у новому офісі ЦНАП. Повідомила прес-служба ЛМР.

"Сьогодні ми говоримо про зміну якості надання послуг – електронний документообіг в міській раді, електронну картку мешканця, єдиний портал електронних послуг. Ми використовуємо досвід провідних країн", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім того, збільшився перелік послуг, які можна отримати в ЦНАП. Зокрема, мешканці можуть звернутися за послугами:

Львівської міської ради та її структурних підрозділів (в тому числі і документів дозвільного характеру);
Державної міграційної служби (оформлення та видача паспорта громадянина України, вклейка фотокартки при досягненні 20- та 45-річного віку, реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання громадян);
Державної реєстраційної служби (реєстрація речових прав, реєстрація юридичних осіб та СПД тощо);
Держземагентства у м. Львові Львівської області;
Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області (подача декларації про початок виконання підготовчих робіт, будівельних робіт, про готовність об’єкта до експлуатації);
Держгімпромнагляду (реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів тощо).

Наступні офіси відкриють на вул. К. Левицького та М. Хвильового. Ремонтні роботи практично завершені, триває внутрішнє оформлення, пошук персоналу.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ