Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на території трамвайного депо створять інноваційно-креативний простір

На пленарному засіданні сесії Львівської міської ради затвердили інвестиційний проект «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інвестиційним проектом передбачена реконструкція будівель та споруд, а також приміщень у цих будівлях та спорудах по вул.Вітовського, 57 та Бр.Тимошенків, 4, з метою створення креативно-інноваційного простору. В управлінні інвестицій та проектів наголошують - проект міститиме відповідні компоненти для реалізації креативного потенціалу міста, залучення інвестицій до м.Львова, збільшення інтелектуального капіталу міста та реалізації ряду супутніх позитивних змін.

Також на території майбутнього проекту здійснять благоустрій. Передбачається подальша передача інвестору в оренду на 50 років із правом передачі в суборенду відповідних будівель, споруд та їх частин, подальшою реєстрацією права власності на об`єкти за територіальною громадою, та звільнення від орендної плати інвестора на період здійснення реконструкції (але не більше 4-х років).

В управлінні інвестицій планують оголосити конкурс з вибору інвестора для реалізації цього проекту. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ