Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на Університетській сталась сутичка між вболівальниками «Арсеналу» та «Карпат»

Вчора о 12.50 до оперативного чергового ГУ МВС України у Львівській області надійшла інформація, про те, що біля Університету ім. І. Франка гурт молодих людей вчинив бійку. Вже за декілька хвилин на місце події прибули наряди працівників міліції, які припинили цю сутичку. Як з’ясували правоохоронці, бійку влаштували уболівальники ФК „Карпати” та ФК „Арсенал”. Про це «Гал-info» повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Всього до райвідділів міліції доставлено близько 130 осіб, серед яких громадяни Російської Федерації та Білорусі. Також було встановлено, що вболівальники-ультрас «Арсенал» прибули двома автобусами «Ікарус», всього їх було 81 вболівальник. При затримані в них було вилучено близько 50 еластичних бинтів, рукавиць та боксерських кап.
На всіх затриманих осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство).
Пізніше під контролем працівників ДАІ та «Беркут» фанів, що прибули до Львова, супроводжено до межі Рівненської області.
Керівництво ГУ МВС України у Львівській області стурбоване цією подією та запевняє, що в подальшому міліція буде діяти жорсткіше до таких правопорушників, оскільки такі факти негативно впливають на імідж Львівщини та України. Правоохоронці звертаються до всіх фанів, клубів, які знаходяться на Львівщині, з проханням бути більш толерантними.
Нагадаємо, у неділю, 21 жовтня, під час матчу з „Арсеналом” «Карпати» зіграли внічию 0:0.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ