Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові на вокзалі будуватимуть підземний паркінг

Сьогодні, 8 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили перелік об’єктів інвестування. «За» проголосувало 53 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

Департамент економічного розвитку спільно з департаментом містобудування та ЛКП «Львівавтодор» повинні розробити інвестиційний проект з будівництва підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Двірцевій.

Як сказано у пояснювальній записці, у 2018 році ЛКП «Інститут просторового розвитку» розроблено проект «Реконструкція площі Двірцевої» у Львові, який передбачає розміщення підземного паркінгу на пл. Двірцевій перед будівлею Голового залізничного вокзалу.

Крім того, департамент економічного розвитку спільно з департаментом містобудування управлінням молоді та спорту департаменту гуманітарної політики та ЛКП «Спортресурс» повинні розробити інвестиційний проект з будівництва мультифункціонального спортивного комплексу для боротьби та інших видів єдиноборств, який складатиметься з: спортивного залу для боротьби та інших видів єдиноборств, готелю для проживання спортсменів і гостей змагань та відкритих спортивних майданчиків на вул. А. Лінкольна – вул. В. Липинського.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ