Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові на вул. Мазепи планують облаштувати нову амбулаторію сімейної медицини

Сьогодні під час сесії міський голова Андрій Садовий вкотре наголосив, що, зважаючи на стрімке збільшення кількості захворілих, місто облаштовує додаткові ліжка у медичних закладах, зокрема й у приміщенні поліклініки на вул. Мазепи, 25. Водночас, там місто також планує відкрити нову амбулаторію сімейної медицини. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото умовне, ЛМР

"Маю велику повагу до наших медиків. З лікарями поліклініки на Мазепи спілкувався багато разів. На превеликий жаль, консервація існуючої ситуації може привести до великої біди, тому що та ситуація, в якій ми зараз опинилися, вимагає дуже швидких дій, ми повинні рятувати людей.

За останні роки ми відкрили багато амбулаторій сімейної медицини, і сьогодні є резерв площ у цій поліклініці, тому взявши зараз в ремонт одне крило, потрібно брати й інше, і це буде вимагати від медиків переселення на інші поверхи, нема на то ради.

Маю також для працівників цієї поліклініки дуже добру новину. Ми в процесі домовленості з власником приміщення, яке є поруч, і будемо там облаштовувати амбулаторію сімейної медицини — нову, сучасну, якісну, яка буде мати від 1,5 до 2 тис метрів. Це буде прекрасна амбулаторія, яка надаватиме висококласну допомогу", — розповів мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ