Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на вихідних відбудеться блошиний ринок TLUM & KRAM

Містян запрошують на традиційний львівський блошиний ринок TLUM & KRAM. Подія відбудеться 6−7 березня. Цього разу — на території LEM Station. Про це повідомили 2 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Першу подію 2021 року символічно назвали "Пробудження". Карантин став для багатьох приводом переосмислити свої гардероби та простори, де проводять багато часу, кажуть організаторки. У цьому TLUM & KRAM допоможе і відвідувачам блошиного ринку, і його учасникам.

Цього разу 60 продавців і продавчинь привезуть крам з різних куточків України та світу. Серед учасників також львів'яни та львів'янки, які у форматі гаражного розпродажу даватимуть нове життя своїм речам.

"Ми докладаємо зусиль, аби знайти „наших“ продавців та найкращий крам. Це і вінтаж у гарному стані, і старовинні предмети, а також унікальні сучасні вироби від локальних митців. Кожен знайде щось цікаве для себе чи на подарунок", — розповідає співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко.

В окремі дні можна буде придбати різний крам.

6 березня продаватимуть скло, кераміку, прикраси, свічки, книги, сумки, солодощі і чай, музичні інструменти, вітраж, блокноти, гравюри та ікони від локальних майстрів та підприємців.

7 березня — вінтажні та антикварні столові прибори, сервізи, вази, підсвічники, текстильні вироби та інші предмети інтер'єру. Традиційно буде чимало гуцульських товарів, а також колоритний крам з Європи.

Подія відбудеться з дотриманням усіх протиепідеміологічних норм.

Деталі — на сторінках події у Facebook та Instagram.

Де: LEM Station, вулиця Дмитра Вітовського, 57, Львів

Коли: 6−7 березня, 10:00−18:00

Реєстраційна форма для охочих взяти участь: linktr.ee/tlumkram.

Вхід — 40 гривень. Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

Довідка

TLUM & KRAM — львівський блошиний ринок. Заснований у жовтні 2019 року. Організаторки сповідують свідоме споживання, плекання спадщини, вважають, що варто об'єднуватись і розвивати локальне підприємництво.

Контактні особи для ЗМІ: Катерина Ковалюк, 0503776192; Кристина Червінська, 0934160939.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ