Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові народилася трійня

11 березня цього року у пологовому будинку, що на вул. Дж. Вашингтона на світ з’явилась трійня: дві дівчинки та один хлопчик. Пологи Севери Лесі Іванівни – матері немовлят, закінчились кесаревим розтином, аби уникнути загрози життю породіллі та дітей, оскільки трійня трапляється надзвичайно рідко. Немовлята прийшли у цей світ у період з 8:00 до 8:30 ранку. Вага хлопчика становила 2,200 кг, першої дівчинки – 1,700, та другої дівчинки – 1,500. Як стало відомо „Гал-info”, зараз стан здоров’я матері стабільний, діти перебувають у інкубаційному відділенні.

Сьогодні Севера Леся Іванівна й надалі перебуває у пологовому відділенні, але незабаром їй доведеться повернутися додому у тісну квартиру, де виховання дітей постане перед надзвичайними матеріальними труднощами. Пані Леся живе у трикімнатній квартирі, але у цьому ж помешканні живуть також її батьки, молодша сестра із власною сім’єю: чоловіком та донькою. Вдома на неї чекає люблячий чоловік, 5-тирічний син Олег. Та жити їм усім доведеться в одній кімнаті, розміром 10 квадратних метрів. У таких умовах жінці надзвичайно важко буде піклувати про трьох немовлят і п’ятирічного сина та займатися їхнім повноцінним вихованням.
Народження трійні  – подія сенсаційна та рідкісна.  Це справжній подарунок для матері, але водночас – це дуже копітка та відповідальна справа. У такому випадку держава повинна брати на себе долю відповідальності за економічну стабільність їхнього життя.

Усіх, хто може допомогти молодій сім’ї, просимо звертатися за телефоном:
         8 (032) 223 07 38 – Катерина Степанівна (мама породіллі).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ