Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові наступної неділі – пряма трансляція Служби Божої з Собору Покрови Пресвятої Богородиці за здоров’я всієї громади

Наступної неділі відбудеться пряма трансляція Служби Божої з Собору Покрови Пресвятої Богородиці за здоров’я всієї громади. Це вже друга така трансляція під час епідемії. Про це сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми ввели добру практику, коли у неділю відбувається пряма трансляція Служби Божої. Обласне телебачення допомогло її організувати, щоб ті люди, які не змогли піти до церкви, які були вдома хворі, могли також бути на Службі Божій зі всією громадою. Цієї неділі така трансляція буде вестися з Собору Покрови Пресвятої Богородиці з вул. Грушевського», – зазначив А. Садовий.

Нагадаємо, 8 листопада Службу Божу з Катедрального Собору Св. Юра транслювали по місцевому каналу телебачення. "До мене зверталось багато львів’ян з проханням, аби на час епідемії Службу Божу можна було подивитись по телебаченню. Багато людей нездужали і не мають можливості особисто відвідати богослужіння, а хочуть чути Слово Боже. Ми погодили це з обласною телекомпанією, церквою і вже у цю неділю о 9.00 служба транслюватиметься по телебаченні. Зараз важливо, аби у спільній молитві за здоров’я всієї громади об’єдналось якомога більше людей, щоби місто було під опікою Святого Духа",повідомила прес-служба Львівської міської ради з посланням на міського голову Львова Андрія Садового.

За словами пароха парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ протосинкела Ореста Фредини, така трансляція – це колосальна річ, яка дозволить усім бути ближче до Бога: "Люди, навіть ті, що змушені бути вдома, мають отримати можливість просити Господа про оздоровлення для себе та інших, щоби ця біда обминула нашу землю. Спільна молитва – це сила, яка повертає Божу ласку на наш край".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ