Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові обговорили утилізацію відходів тваринного походження

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 12 травня, заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко провів робочу зустріч з керівництвом ТзОВ "Агротехніка", яка здійснює оренду Жовківської філії ДП "Укрветсанзавод".
Фото: Львівська ОДА

Участь у нараді взяли представники профільних департаментів облдержадміністрації,  ДП "Укрветсанзавод", головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Під час зустрічі обговорили питання  співпраці з підприємствами Львівської області в частині утилізації відходів тваринного походження, систему тарифікації послуг, переоснащення та збільшення потужностей з переробки відходів.

 Окрім цього, розглянули можливість утилізації відходів, що накопичено на  території підприємства.

“Забезпечення діяльності даного підприємства є стратегічно важливим для регіону, адже забезпечує екологічну та протиепізоотичну ситуацію в області”,- наголосив Юрій Бучко.

Відтак, за результатами зустрічі,  вирішили опрацювати  з суб’єктами господарювання кількість відходів, які необхідно утилізовувати на потужностях підприємства для розроблення графіку поставок сировини.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, нещодавно на Жовківщині виявили три несанкціоновані сміттєзвалища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ