Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обговорюють вплив Болонського процесу на студентське самоврядування

У Львові розпочала роботу українсько-польська конференція студсамоврядувань «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування». Як повідомили у Комітеті підтримки студентського самоврядування, захід проводиться ними спільно із Студрадою Української Академії Друкарства, Студрадою Ягелонського університету за підтримки Посольства Республіки Польща в рамках ініціативи «Європейське студентське партнерство без кордонів».

Представники органів студентського самоврядування із України та Польщі обмінювались досвідом та думками щодо розвитку студсамоврядування у своїх країнах, оцінювали вплив Болонського процесу на посилення ролі студентів у прийнятті рішень.

Конференція зібрала представників органів студентського самоврядування Ягелонського університету в Кракові, Університету Марії Кюрі-Складовської у Любліні, вищих навчальних закладів Харкова, Дніпропетровська, Києва, Кіровограду, Тернополя, Івано-Франківська, Луцька, Чернівців, Львова.

Відвідав конференцію представників органів студентського самоврядування ІІ Секретар Посольства Польщі в Україні Богуслав Гертруда, представники адміністрацій вищих навчальних закладів Львова.

Сьогодні у програмі передбачене проведення ток-шоу-дебати «Оцінка впливу Болонського процесу на розвиток студентського самоврядування» та продовження обговорення. Захід проводиться в корпусі Української Академії Друкарства (вул. Підвальна, 17 ауд. 50 (3-й поверх).

Захід проводитиметься у рамках ініціативи «Європейське Студентське партнерство без кордонів» (ЄС-партнерство без кордонів), яка започаткована у листопаді 2007 року Комітетом підтримки студентського самоврядування та Студентським самоврядуванням Ягелонського університету за підтримки МФ «Відродження». Ініціатива передбачає проведення студентських та молодіжних українсько-польських зустрічей, навчань та обмінів, спрямованих на розвиток студентського самоврядування та європейських цінностей в обох країнах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ