Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обрали нового голову Пласту

Вчора, 10 жовтня, на загальних зборах станиці Пласту Львів (ЗЗС), які цьогоріч пройшли у змішаному офлайн- та онлайн-форматі, відбулись вибори голови осередку. Новим очільником осередку Пласту у Львові на період 2021-2022 років обрано Ярослава Булишина.
Ярослав Булишин

Про це інформує пресслужба ЛМР.

До Пласту у Львові Ярослав вступив ще вихованцем у 2011 році. Юнакував у курені ч. 109 ім. Ярослава Горошка. Протягом цього часу встиг отримати найвищий ступінь «скоба» у Пласті. З 18 років хлопець став волонтером організації – окрім виховницької діяльності (Ярослав є наставником для гуртка хлопців у к. ч. 109 ім. Ярослава Горошка та зв’язковим (координатором) у цьому ж курені), займався адміністративною діяльністю в осередку, зокрема був заступником попередньої станичної (очільниці) Анастасії Слюсаренко протягом 2019-2021 років.

«Я щиро вірю в процвітання Пласту у Львові і готовий працювати для цього. Попереду вже багато викликів і планів, які ми з новою командою плануємо втілити. Впевнений, що керуючись пластовими цінностями та оптимізмом нам вдасться всього досягти. СКОБ!», − прокоментував Ярослав.

Під час перевиборів пластуни також обрали нову адміністративну команду (СПР), яка разом з очільником осередку протягом року працюватиме над підтримкою та розвитком Пласту у Львові. Зараз членами організації є понад 2500 пластунів, які долучаються до розвитку львівської громади та міста, плекаючи пластові цінності.

Більше про Пласт у Львові можна дізнатись на сайті організації, або на сторінці у фейсбук.

Довідка

Пласт – українська скаутська організація, найбільша та найстарша молодіжна організація України, що виховує свідому та проактивну українську молодь на скаутських засадах.  МГО «Пласт Львів» є осередком організації у м. Львів - найбільшою молодіжною організацією міста та найчисельнішим осередком Пласту у світі. Зараз Пласт у Львові налічує понад 2500 членів.

ЗЗС – головний законодавчий орган Пласту у Львові, що скликається щорічно. На загальному зборі станиці присутні усі дійсні члени організації, що переглядають річний звіт діяльності, вносять зміни до статуту організації, голосують за резолюції та обирають СПР – Станичну Пластову Раду (виконавчий орган) та ССЧ Станичний Суд Честі (судовий орган) осередку.

Контакти представників: 

Офіс Пласту у Львові – Дарина Доскач,

e-mail: [email protected],

тел. 098 238 53 57

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ