Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові очищатимуть дощеприймачі та каналізаційні стоки

У зв’язку зі зливами, які останніми днями пройшли у місті, районні адміністрації активізують роботу з очищення дощеприймачів та каналізаційних стоків. Таке доручення на сьогоднішній апаратній нараді дав перший заступник міського голови Микола Одуха головам районних адміністрацій. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Водночас за інформацією Галицької районної адміністрації, за минулий тиждень було відремонтовано каналізаційні труби на пл. Ринок, 43. Здійснено також під’єднання водостічних труб до каналізаційних систем на вул. Руській, вул. Друкарській, на початку вул. Галицької та вул. Братів Рогатинців, 11.
У Личаківському районі замінено каналізацію на вул. Заньковецької і вул. Личаківській, 41. А у Сихівському районі прочищено каналізацію на вул. Ярославенка, 22, вул. Довженка, 7, вул. Трильовського, 5, вул. Коломийській, 12, вул. Кос-Анатольського, 4, вул. Скорини, 30, вул. Героїв Крут, 9, вул. Хоткевича, 16 і 22, пр. Червоної Калини, 61 і 77.Франківська райадміністрація повідомляє, що за минулий тиждень прочищено дощезбирачі на вул. Пулюя, 23, замінено каналізаційний стояк на вул. Коновальця, 23, прочищено каналізаційні системи на вул. Кобилиці, 19 та на вул. Володимира Великого, 40.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ