Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголошується акція «Найохайніше подвір’я району»

КП «Адміністративно-технічне управління» спільно з районними адміністраціями міста оголошує акцію «Найохайніше подвір’я району». Переможцем може стати кожен власник охайно прибраної із цікавим виглядом приватної території, адже належний вигляд власного обійстя залежить, першочергово, не від статків господаря, а від його бажання зробити кращою власну територію, а отже і шматочок міста, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
«Такий захід проводиться з метою не лише виявити порушення чинного законодавства у сфері благоустрою, але й нагадати мешканцям так званого «приватного сектору», що їх володіння є невід’ємною частиною міста і становлять неабияку цінність для розмаїття міського ландшафту. Вкрай важливо, щоб мешканці самі розуміли необхідність утримувати свої присадибні ділянки в охайному, гарному вигляді і мали бажання та ентузіазм це робити», - розповіла директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Власника найохайнішого подвір’я визначатиме спеціально створена комісія, за участі представників КП «Адміністративно-технічне управління», районних адміністрацій та знаних людей Львова. Аби стати переможцем акції учасникам варто звернути увагу на такі основні критерії: належне загальне упорядкування усієї присадибної ділянки, тобто відсутність порушень Закону України «Про благоустрій» та «Правил благоустрою та утримання території м. Львова»; належний технічний та естетичний стан огорожі ( вона повинна бути справною, пофарбованою, не погнутою, не іржавою тощо); відсутність на території подвір’я різного роду звалищ (твердих побутових відходів, деревини, металобрухту, легкозаймистих речовин тощо); відсутність бур’янів, доглянуті дерева, чагарники, газони; озеленення території.

Крім того, комісія враховуватиме різного роду прояви фантазії. До прикладу, цікаве, неординарне планування приватної присадибної ділянки за власним задумом господаря (різноманітні садові доріжки, альпійські гірки створені з підручних матеріалів тощо), наявність власноруч створених елементів оздоблення. Також звертатиметься увага на охайність прилеглої до присадибної ділянки території.

Крім того городяни, які мають бажання взяти участь у Акції і претендувати на призи, можуть фото своєї присадибної ділянки надсилати на адресу: пл. Галицька, 15 КП «Адміністративно-технічне управління».

Акція триватиме до 1 серпня 2009 р., а переможці будуть визначені вже 3 серпня. На переможців акції чекатимуть грамоти із подякою міського голови та цінні призи, необхідні у господарстві для догляду за своїм подвір’ям.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ