Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові отруїлось 57 нацгвардійців

29 квітня до медичного пункту військової частини 4114 звернулось 27 військовослужбовців зі скаргами на погане самопочуття, з ознаками розладів травлення, - повідомляє Група інформації та комунікації Західного ТУ НГУ

Для забезпечення своєчасного та повноцінного лікування всіх військовослужбовців у яких виявлено ознаки розладів травлення було відправлено до військового госпіталю в місто Золочів.

Наступного дня, для локалізації можливої інфекції, в госпіталь було відправлено ще 30 військовослужбовців з вірогідними ознаками.
Напередодні, майже всі військовослужбовці перебували на службі з охорони громадського порядку в місті Львові, до деяких приїжджали родичі.

Всі продукти харчування, що надходять на забезпечення військової частини проходять вхідний контроль та їх якість підтверджуються супровідними документами.

У військовій їдальні харчується понад 300 чоловік, тому говорити про те, що військовослужбовці з’їли неякісні продукти харчування в їдальні поки немає підстав.

Відразу в їдальні військової частини були відібрані проби харчових продуктів, готової їжі, змиви та інше. Результати будуть відомі найближчим часом.

Всім військовослужбовцям у яких виявлено ознаки розладів травлення було надано всю необхідну медичну допомогу. На сьогодні стан здоров’я військовослужбовців задовільний.

За цим фактом призначене службове розслідування.

Західне територіальне управління Національної гвардії України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ