Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

У Львові патрульні затримали двох крадіїв на спробі здати награбоване у ломбард

Вчора вдень, на вулиці Замарстинівській, до патрульних 2 батальйону звернувся львів’янин і повідомив, що його намагалися пограбувати двоє чоловіків в квартирі, якій він тимчасово проживає на вулиці Лобачевського. Про це проінформували у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

За словами 23-річного чоловіка зловмисники прийшли до нього і оскільки одного з них він знав візуально – відчинив їм двері. Особи застосували до нього фізичну силу і намагалися пограбувати. Потерпілий розповів, що не міг чинити їм опір, тому втік.

Інспектори одразу відреагували на звернення і вирушили за місцем проживання даного чоловіка. Там вони виявили навстіж відчинені двері. З квартири викрали пральну машинку і документи власника житла та кишеньковий ніж.

Обстеживши прилеглі вулиці екіпаж не знайшов зловмисників, тому вирішили заїхати в ломбард на вулиці Промисловій де здають побутову техніку. Саме там і побачили двох чоловіків, які намагалися здати пральну машинку. За описами вони були схожі на розшукуваних, упізнав їх і потерпілий. При поверхневій перевірці у них виявили викрадений паспорт та картка платника податків і ніж.

Також, заявник повідомив, що ці особи шахрайським методом заволоділи його телефоном. Щодо двох інцидентів написав заяви.

На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. 26 та 28-річних чоловіків доставили у відділок разом з речовими доказами. Один із ймовірних зловмисників раніше судимий за крадіжку з проникненням, шахрайство та незаконне заволодіння транспортним засобом. Провів шість з половиною років у місцях позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ